Tjitske Vervoort-Stoelinga

Ruimte door bezieling en vertrouwen

Tjitske is een verbinder en bruggenbouwer. Zij behaalt resultaten met behoud van goede relaties bij alle deelnemende partijen. Zij is een ‘mens in organisatie’; beweegt zich soepel tussen afdelingen en teams en vertaalt strategisch beleid gemakkelijk naar operationele processen en gewenst gedrag toe, en andersom. Haar achtergrond als verpleegkundige en gezondheidswetenschapper en ervaringen als beleidsontwikkelaar, adviseur en coach helpen daarbij.

 

Tjitske helpt individuen, teams en organisaties weer in hun kracht. Zij geeft inzicht in (kwaliteits-) problemen, het ontstaan en samenhang. Zij werkt toe naar een oplossing, met behoud van positieve energie en -betere- resultaten. Haar positieve energie en creativiteit in taal en aanpak geven een mix die mens en organisatie versoepelen.

 

In haar vrije tijd is Tjitske graag onder de mensen en in de natuur. Zij zingt als sopraan in een ensemble en verzorgt met plezier hond, poes en kippen. Het samenzijn met haar gezin, familie en vrienden is het fundament. Dat geeft kleur aan haar leven.